Αποτελέσματα Εκλογών 2010

Αξιότιμοι συναπόφοιτοι,

τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών του Συλλόγου Αποφοίτων, μετά την καταμέτρηση, έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Εκλέγονται:

 1. Ράπτης Δημήτρης 31 ψήφοι
 2. Θωμαΐδου Σταματίνα 25 ψήφοι
 3. Μανιαδάκης Δημήτρης 22 ψήφοι
 4. Νικολάου Χαράλαμπος 22 ψήφοι
 5. Κραββαρίτης Κωνσταντίνος 16 ψήφοι

Αναπληρωτικό μέλος:

 1. Κακούρης Σπυρίδων 8 ψήφοι

Λευκά 1

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Εκλέγονται:

 1. Καραμπασάκης Στυλιανός 35 ψήφοι
 2. Κοτσιφάκος Αλέξιος 20 ψήφοι
 3. Γεωργαντόπουλος Βύρων 16 ψήφοι

Λευκά 4

Συνολικά ψήφισαν 51 άτομα.

Η θητεία των νέου Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινάει την 1η Ιουλίου. Για τη σύσταση του νέου ΔΣ θα αποφασίσουν οι εκλεγείς σε συνεδρίαση που θα συγκληθεί, με ευθύνη του υποψηφίου που ήρθε πρώτος σε ψήφους, το αργότερο μέχρι και τη Τετάρτη 30 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τη σύσταση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τσιγγενόπουλος Χρήστος

Γενικός Γραμματέας, εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ

Ψηφοδέλτιο Εκλογών Συλλόγου Αποφοίτων 2010

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

 • Θωμαΐδου Σταματίνα
 • Κακούρης Σπυρίδων
 • Κραββαρίτης Κωνσταντίνος
 • Μανιαδάκης Δημήτρης
 • Νικολάου Χαράλαμπος
 • Ράπτης Δημήτρης

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

 • Γεωργαντόπουλος Βύρων
 • Καραμπασάκης Στυλιανός
 • Κοτσιφάκος Αλέξιος

Υπενθυμίζουμε ότι στο ψηφοδέλτιο σημειώνετε έως 3 σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως 2 σταυρούς προτίμησης για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Read More »

Εκλογές 2010: Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Προσκαλούμε τους αποφοίτους μας και τα υπόλοιπα μέλη της ακαδημαικής κοινότητας του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στις παρακάτω εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 23 Ιουνίου, παράλληλα με τις εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων

Ώρα 19:00 – αίθουσα Ζ’
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Εργασία στο Εξωτερικό»

Αν είστε απόφοιτος του τμήματος και έχετε εργαστεί σε χώρα του εξωτερικού, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να συμμετέχετε στην ανοιχτή συζήτηση και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης. Και ακόμα, αν γνωρίζετε κάποιον ή κάποια με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό που θα θέλατε να προσκαλέσουμε στην εκδήλωση, θα ήταν χρήσιμο να μας στειλετε ένα email.

Ώρα 21:00
Party στο προαύλιο της σχολής

Μόλις κλείσουν οι κάλπες και εν αναμονή της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, συγκεντρωνόμαστε στον προαυλιο χώρο της σχολής για ένα αυτοσχέδιο πάρτυ με μουσική, αναψυκτικά, επαφές με παλιούς συμφοιτητές μας και χαλαρό networking μεταξύ συναδέλφων.

Εκλογές 2010: επιστολή Δ.Σ. προς τους αποφοίτους

Αγαπητοί συναπόφοιτοι και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

Ο Σύλλογος Αποφοίτων θα διοργανώσει την Τετάρτη 23 Ιουνίου 14:00-21:00 τις ετήσιες εκλογές για τη σύσταση του νέου ΔΣ του, και θέλουμε να σας προσκαλέσουμε όλους να παρευρεθείτε, καθώς και στην ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 την ίδια μέρα στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με το (επίκαιρο) θέμα «Εργασία στο εξωτερικό». Με το κλείσιμο των καλπών στις 21:00 θα ακολουθήσει πάρτι με αναψυκτικά και μουσική!

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σχετικό facebook event και να ενημερώσετε όσους απόφοιτους γνωρίζετε που ενδέχεται να μην έχουν ενημερωθεί. Η ανάπτυξη του Συλλόγου Αποφοίτων στηρίζεται στα μέλη του, και ζητάμε σε αυτό τη βοήθειά σας! Επιπλέον, αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει εργαστεί στο εξωτερικό, τον προσκαλούμε να μοιραστεί κι αυτός την εμπειρία του μαζί μας στην ανοιχτή συζήτηση.

Ως νεαρός (ακόμα) σύλλογος έχουμε λίγες παραδόσεις, αλλά αυτές που έχουμε τις τηρούμε· κατά συνέπεια, όπως και πέρυσι, όποιος ψηφίσει στις εκλογές του Συλλόγου μπορεί να υπολογίζει σε ένα δώρο έκπληξη! Τα περυσινά μπρελόκ είχαν γίνει ανάρπαστα, και πιστεύουμε πως και τα φετινά δώρα θα τύχουν αντίστοιχης υποδοχής.

Συστήνουμε λοιπόν στους συναποφοίτους μας, παλιούς και νέους, να δώσουν το παρών και να επιλέξουν τους υποψήφιους που τους εμπνέουν εμπιστοσύνη για να διοικήσουν το Σύλλογο την επόμενη χρονιά. Οι παλιοί θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να συναντήσουν τους πρώην συμφοιτητές τους, ενώ οι νέοι να δημιουργήσουν επαφές που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες στην μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία. Όλοι μαζί δε, θα έχουμε την ευκαιρία μιας φιλικής συγκέντρωσης με ομοίους μας σε ζεστή (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ατμόσφαιρα!

Επίσης προσκαλούμε όλα τα μέλη κι επίδοξα μέλη του Συλλόγου να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβάλουν υποψηφιότητα. Ένα πολυπληθές ψηφοδέλτιο είναι κρίσιμης σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Συλλόγου. Αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιος πρέπει να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας έως και την προηγούμενη ημέρα των εκλογών, δηλαδή έως και την Τρίτη 22/6/2010 στις
23:59 το βράδυ, στο email του Συλλόγου.

Το email σας πρέπει να έχει θέμα (subject) «Υποψηφιότητα» και να περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:

 • το όργανο για το οποίο είστε υποψήφιος (ΔΣ ή ΕΕ)
 • τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, έτος αποφοίτησης, κινητό τηλέφωνο, email
 • προαιρετικά, μια σύντομη παρουσίαση του υποψηφίου (περί τις 100 λέξεις), για δημοσίευση στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου.

Ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ, όπως παρουσιάστηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, θα σας δώσει μια ιδέα του έργου που μπορεί να προσφέρει ο Σύλλογος Αποφοίτων. Τονίζουμε βέβαια πως είναι ένα υποσύνολο μόνο των δυνατοτήτων που έχει ο Σύλλογος, οι οποίες μπορούν να ξεδιπλωθούν με την ισχυρή στήριξή του από εσάς!

Σας περιμένουμε,

Το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων
Μανόλης Πλατάκης, Χρίστος Τσιγγενόπουλος, Στέλιος Καραμπασάκης,
Δημήτρης Ράπτης, Τίτι Ρεζάρτ

Εκλογές 2010: ανακοίνωση, πληροφορίες και διαδικαστικά

Σύμφωνα με απόφαση της τελευταίας εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Αποφοίτων για την χρονιά 2010-2011 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στην αίθουσα Β’ του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Για δεύτερη χρονιά, προσκαλούμε όλα τα μέλη μας και τους αποφοίτους του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών να δώσουν το παρών στις εκλογές, αλλά και να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβάλουν υποψηφιότητα. Ένα πολυπληθές ψηφοδέλτιο είναι κρίσιμης σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Συλλόγου.

Πληροφορίες για τους ψηφοφόρους

Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων που έχουν  καταβάλλει την ετήσια συνδρομή τους για το τρέχον έτος. Θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε ως μέλη, αλλά και να εξοφλήσετε τη συνδρομή σας την ημέρα των εκλογών. Υπενθυμίζουμε ότι το ύψος της ετήσιας συνδρομής είναι €5, ενώ μπορείτε προαιρετικά να καταβάλετε επιπλέον οικονομική ενίσχυση, αν το θέλετε.

Τρόπος διεξαγωγής της ψηφοφορίας

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο για όλους τους υποψηφίους και χωρίζεται σε δύο ξεχωριστές ενότητες, για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή αντίστοιχα. Η προτίμηση προς κάποιο υποψήφιο δηλώνεται με ένα σταυρό δίπλα από το όνομα του υποψηφίου. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός σταυρών προτίμησης είναι:

 • έως 3 σταυροί για το Διοικητικό Συμβούλιο
 • έως 2 σταυροί για την Ελεγκτική Επιτροπή

Πληροφορίες για τους υποψηφίους

Οποιοδήποτε τακτικό μέλος του Συλλόγου έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή. Αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιος πρέπει να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας έως και την προηγούμενη ημέρα των εκλογών, δηλαδή έως και την Τρίτη 22/6/2010 στις 23:59 το βράδυ, στο email του Συλλόγου.

Το email σας πρέπει να έχει θέμα (subject) «Υποψηφιότητα» και να περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:

 • το όργανο για το οποίο είστε υποψήφιος (ΔΣ ή ΕΕ)
 • τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, έτος αποφοίτησης, κινητό τηλέφωνο, email
 • προαιρετικά, μια σύντομη παρουσίαση του υποψηφίου (περί τις 100 λέξεις), για δημοσίευση στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου.

Για να θέσετε υποψηφιότητα, είναι απαραίτητο να έχετε κάνει εγγραφή ως τακτικά μέλη.

Ανακοίνωση λίστας υποψηφίων

Ο κατάλογος των υποψηφίων για το ΔΣ και την ΕΕ θα ανακοινωθεί το πρωί της ημέρας των εκλογών.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία μπορείτε το διαβάσετε το πλήρες κείμενο του εκλογικού κανονισμού που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση.