Ψηφοδέλτιο Εκλογών Συλλόγου Αποφοίτων 2010

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

  • Θωμαΐδου Σταματίνα
  • Κακούρης Σπυρίδων
  • Κραββαρίτης Κωνσταντίνος
  • Μανιαδάκης Δημήτρης
  • Νικολάου Χαράλαμπος
  • Ράπτης Δημήτρης

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

  • Γεωργαντόπουλος Βύρων
  • Καραμπασάκης Στυλιανός
  • Κοτσιφάκος Αλέξιος

Υπενθυμίζουμε ότι στο ψηφοδέλτιο σημειώνετε έως 3 σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως 2 σταυρούς προτίμησης για την Ελεγκτική Επιτροπή.


Παρουσιάσεις Υποψηφίων ΔΣ

Θωμαΐδου Σταματίνα

Αποφοίτησα από το Τμήμα το 2009 και παρακολουθώ τώρα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2008 βοήθησα στην εύρεση δικηγόρου για τη σύσταση του Συλλόγου Αποφοίτων. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια υπήρξα moderator στην κοινότητα του ανεπίσημου φόρουμ του Τμήματος, με στόχο να βοηθήσω όπως μπορώ στην καλύτερη οργάνωση και συνεργασία των συμφοιτητών μας. Σήμερα, καταθέτω την υποψηφιότητά μου, με σκοπό να προσφέρω όπως μπορώ στο Σύλλογο Αποφοίτων, καθώς θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την αλληλοϋποστήριξη των αποφοίτων.

Κακούρης Σπυρίδων

Πέρασα στη σχολή το 1999, τελείωσα το 2003, οπότε και ξεκίνησα το μεταπτυχιακό που τελείωσα το 2006. Έκτοτε έχω εργαστεί εντός και εκτός σχολής σε διάφορες προγραμματιστικές/εκπαιδευτικές δουλειές και δραστηριοποιούμαι για τα δικαιώματα των πληροφορικών κυρίως μέσω της Ε.Π.Ε., καθώς πιστεύω στη διεκδίκηση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων «μαζικά» με άλλα τμήματα.

Κραββαρίτης Κωνσταντίνος

Είμαι απόφοιτος του τμήματος μας και κατέχω MSc στα Πληροφοριακά Συστήματα από το ΟΠΑ. Είμαι μέλος της απερχόμενης Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου. Αυτό που θέλω να καταφέρω μέσω της συνεισφοράς μου σαν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου αποφοίτων είναι η καθιέρωση του Συλλόγου στην συνείδηση των αποφοίτων με σκοπό την αύξηση των τακτικών μελών και την πιο ενεργή συμμετοχή τους. Επίσης θεωρώ ότι ο Σύλλογος πρέπει να έχει σαν μελλοντικό στόχο να γίνει ένας σύνδεσμος μεταξύ των αποφοίτων και της αγοράς εργασίας.

Μανιαδάκης Δημήτρης

Είμαι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΠΑ. Συμμετείχα στην ίδρυση του Συλλόγου ως πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ.. Πιστεύω πως ο Συλλόγος -ειδικά στις μέρες μας- οφείλει να επικεντρωθεί στην προβολή και ανάδειξη των αποφοίτων στην αγορά εργασίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα επιδιώξω να συνεισφέρω ώστε ο Σύλλογος με μια σοβαρή προσπάθεια να γίνει ο «ειδικός» σύμβουλος στην επαγγελματική σταδιοδρομία των μελών του.

Νικολάου Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος Νικολάου (www.di.uoa.gr/~charnik) εισήχθηκε στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (www.di.uoa.gr), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (www.uoa.gr) το έτος 2003, και αποφοίτησε το έτος 2007. Υπήρξε μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Αποφοίτων κατά την περίοδο 2009 − 2010. Συνέχισε την παρουσία του στο χώρο του τμήματος παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (http://postg.di.uoa.gr/) της 3ης κατεύθυνσης, με τίτλο «Τεχνολογία Συστημάτων Υπολογιστών», ενώ από το έτος 2009 έως και σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο τμήμα. Από το 2007 και παράλληλα με την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία από αυτούς τους δύο διαφορετικούς κόσμους, πιστεύει πως μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία και αξιοποίηση ― από την πλευρά των συναποφοίτων του ― μίας γέφυρας επικοινωνίας και εργασιακών προοπτικών μεταξύ αυτών των κόσμων.

Ράπτης Δημήτρης

Είμαι τελοιόφοιτος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων και ήμουν μέλος στο υπηρεσιακό ΔΣ, καθώς και στο πρώτο εκλεγμένο ΔΣ. Φιλοδοξώ, αν μου επιτραπεί, να συνεχίσω να υπηρετώ το Σύλλογο από μια θέση ευθύνης. Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πανεπιστημιακά τμήματα πληροφορικής στην Ελλάδα, και πιστεύω ακράδαντα πως ο Σύλλογος μπορεί να συμβάλλει στο να αποκτήσει την αναγνώριση που αξίζει σε αυτό και τους αποφοίτους του.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*