Ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών – Επιστολή Συλλόγου προς τους αποφοίτους

Με την ευκαιρία των εκλογών για την ανάδειξη του πρώτου τακτικού Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24/06/2009 και σε ώρες που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, το προσωρινό Δ.Σ. συνέταξε την παρακάτω επιστολή που απευθύνεται στους αποφοίτους του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Διαβάστε την επιστολή στη συνέχεια της δημοσίευσης, ή κατεβάστε την σε pdf.

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2009

Αγαπητοί-ές συνάδελφοι/συναπόφοιτοι,

Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από την αποφοίτηση των πρώτων πτυχιούχων του Τµήµατος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Το σηµαντικό πλήθος των αποφοίτων και οι ιδιαίτερες προκλήσεις της επαγγελµατικής µας δραστηριότητας, µάς ώθησαν στη δηµιουργία ενός συνεκτικού φορέα των αποφοίτων.

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ανακοινώνουµε την ίδρυση του Συλλόγου Αποφοίτων του Τµήµατος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου Αθηνών και την αναγνώριση της νοµικής του υπόστασης και σας καλούµε να συµµετάσχετε σε αυτόν.

Ακολουθώντας το παράδειγµα ανάλογων ενώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιδιώκουµε να διαµορφώσουµε έναν Σύλλογο ζωντανό, δραστήριο, ικανό να συντελέσει αποφασιστικά στην αλληλοϋποστήριξη, την ανταλλαγή εµπειριών και την κοινή δραστηριοποίηση των µελών του.

Στόχοι του Συλλόγου είναι η προάσπιση των επαγγελµατικών δικαιωµάτων του κλάδου µας, η προώθηση της επιστηµονικής εργασίας και σκέψης, πάνω από όλα όµως η επανασύνδεση των µελών του. Ο Σύλλογος φιλοδοξούµε ότι θα διοργανώνει οµιλίες, παρουσιάσεις, ηµερίδες και άλλες εκδηλώσεις που θα δίνουν την ευκαιρία στους αποφοίτους να επανασυνδεθούν µε το Τµήµα, µε τους παλιούς τους συµφοιτητές και να γνωρίσουν πιθανούς νέους συνεργάτες στην επαγγελµατική τους σταδιοδροµία.

Σας προσκαλούµε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να εγγραφείτε στο Σύλλογο από εδώ.

Επίσης, σας ενηµερώνουµε ότι την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 θα διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκλογές θα είναι διαθέσιµες από την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Στηριζόµαστε στην ενεργό συµµετοχή σας, ώστε να διατηρήσουµε τους κοινούς µας δεσµούς ζωντανούς.

Σας ευχαριστούµε πολύ,

Το προσωρινό ∆.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*