Αποτελέσματα Εκλογών 2009

Αξιότιμοι συναπόφοιτοι,

τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών του Συλλόγου Αποφοίτων, μετά την καταμέτρηση, έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Εκλέγονται:

 1. Πλατάκης Μανώλης 38 ψήφοι
 2. Κωτσάκος Δημήτριος 27 ψήφοι
 3. Καραμπασάκης Στυλιανός 26 ψήφοι
 4. Τσιγγενόπουλος Χρήστος 21 ψήφοι
 5. Ράπτης Δημήτρης 19 ψήφοι

Αναπληρωτικό μέλος:

 1. Τίτι Ρεζαρτ 9 ψήφοι

Λευκά 11

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Εκλέγονται:

 1. Κοτσιφάκος Αλέξιος 26 ψήφοι
 2. Νικολάου Χαράλαμπος 21 ψήφοι
 3. Γεωργαντόπουλος Βύρων 19 ψήφοι

Αναπληρωματικό μέλος

 1. Κραββαρίτης Κωνσταντίνος 16 ψήφοι

Λευκά 14

Συνολικά ψήφισαν 66 άτομα.

Η θητεία του υπηρεσιακού ΔΣ λήγει την Τρίτη 30 Ιουνίου. Για τη σύσταση του νέου ΔΣ θα αποφασίσουν οι εκλεγείς σε συνεδρίαση που θα συγκληθεί, με ευθύνη του υποψηφίου που ήρθε πρώτος σε ψήφους, το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τη σύσταση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Το απερχόμενο υπηρεσιακό ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους προσήλθαν και ψήφισαν στις εκλογές, ή παρευρέθησαν στη συζήτηση που διοργανώθηκε. Η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και η υποστήριξή σας μας συγκίνησε όλους!

Ελπίζουμε πως αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα μιας μακρόχρονης πορείας του νεοσύστατου Συλλόγου μας.

Δημήτρης Ράπτης
Γενικός Γραμματέας, εκ μέρους του υπηρεσιακού ΔΣ

Ψηφοδέλτιο Εκλογών Συλλόγου Αποφοίτων 2009

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

 • Καραμπασάκης Στυλιανός
 • Κωτσάκος Δημήτριος
 • Πλατάκης Μανώλης
 • Ράπτης Δημήτρης
 • Τίτι Ρεζαρτ
 • Τσιγγενόπουλος Χρήστος

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

 • Γεωργαντόπουλος Βύρων
 • Κοτσιφάκος Αλέξιος
 • Κραββαρίτης Κωνσταντίνος
 • Νικολάου Χαράλαμπος

Υπενθυμίζουμε ότι στο ψηφοδέλτιο σημειώνετε έως 3 σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως 2 σταυρούς προτίμησης για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Εκλογές 2009: Πληροφορίες και Διαδικαστικά

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την Τετάρτη 24/06/2009 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ∆ιοικητικού  Συµβουλίου (∆.Σ.)  και Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του Συλλόγου Αποφοίτων για το έτος 2009-2010. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα Β’ (ισόγειο) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, από τις 14:00 έως τις 21:00. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο (pdf).

Το ίδιο απόγευμα (19:00-21:00), ταυτόχρονα με την εκλογική διαδικασία, διοργανώνουμε στους χώρους του Τμήματος εκδήλωση με θέμα «Επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών». Θα υπάρξουν ομιλίες Διακεκριμένων Αποφοίτων του Τμήματος και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες!

Αν προγραμματίζετε να συμμετάσχετε στις εκλογές ή/και στηn ειδική εκδήλωση, σας προτρέπουμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σχετικό facebook event ή να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. 

Ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών – Επιστολή Συλλόγου προς τους αποφοίτους

Με την ευκαιρία των εκλογών για την ανάδειξη του πρώτου τακτικού Δ.Σ. του Συλλόγου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24/06/2009 και σε ώρες που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, το προσωρινό Δ.Σ. συνέταξε την παρακάτω επιστολή που απευθύνεται στους αποφοίτους του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Διαβάστε την επιστολή στη συνέχεια της δημοσίευσης, ή κατεβάστε την σε pdf.

Read More »