Νέος τρόπος εγγραφής – Έναρξη λειτουργίας της Περιοχής Μελών

Αγαπητοί φίλοι,

Εδώ και λίγες μέρες έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία (beta) η Περιοχή Μελών του Συλλόγου Αποφοίτων, στη διεύθυνση alumniclub.di.uoa.gr/members. Για να μεταβείτε στην Περιοχή Μελών, ακολουθήστε τον ομώνυμο σύνδεσμο που υπάρχει στο μενού του site.

Στο εξής, όλες οι αιτήσεις εγγραφής στο Σύλλογο θα εξυπηρετούνται μέσω της φόρμας εγγραφής στην παραπάνω διεύθυνση. Αν έχετε ήδη πραγματοποιήσει εγγραφή κατά το παρελθόν, δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια από μέρους σας για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Περιοχή Μελών. Σε λίγο καιρό – όσο χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο σύστημα – θα ανακοινωθούν οδηγίες για το πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση.

Το νέο σύστημα διαχείρισης μελών αντικαθιστά την πλατφορμά alumni.di.uoa.gr του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, μέσω της οποίας εξυπηρετούνταν οι αιτήσεις εγγραφής στο Σύλλογο μέχρι σήμερα. Η νέα Περιοχή Μελών αναπτύσσεται εσωτερικά από εμάς, γεγονός που μας παρέχει αυξημένη ευελιξία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.  Παράλληλα, στην Περιοχή Μελών δημιουργούμε την υποδομή ώστε να μπορεί στο μέλλον ο Σύλλογος να προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα μέλη του.

Η Περιοχή Μελών αναπτύσσεται από τον Στέλιο Καραμπασάκη. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση της υπηρεσίας, στείλτε μήνυμα στο email του Συλλόγου.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*