Νέος τρόπος εγγραφής – Έναρξη λειτουργίας της Περιοχής Μελών

Αγαπητοί φίλοι,

Εδώ και λίγες μέρες έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία (beta) η Περιοχή Μελών του Συλλόγου Αποφοίτων, στη διεύθυνση alumniclub.di.uoa.gr/members. Για να μεταβείτε στην Περιοχή Μελών, ακολουθήστε τον ομώνυμο σύνδεσμο που υπάρχει στο μενού του site.

Στο εξής, όλες οι αιτήσεις εγγραφής στο Σύλλογο θα εξυπηρετούνται μέσω της φόρμας εγγραφής στην παραπάνω διεύθυνση. Αν έχετε ήδη πραγματοποιήσει εγγραφή κατά το παρελθόν, δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια από μέρους σας για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Περιοχή Μελών. Σε λίγο καιρό – όσο χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο σύστημα – θα ανακοινωθούν οδηγίες για το πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση.

Το νέο σύστημα διαχείρισης μελών αντικαθιστά την πλατφορμά alumni.di.uoa.gr του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, μέσω της οποίας εξυπηρετούνταν οι αιτήσεις εγγραφής στο Σύλλογο μέχρι σήμερα. Η νέα Περιοχή Μελών αναπτύσσεται εσωτερικά από εμάς, γεγονός που μας παρέχει αυξημένη ευελιξία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.  Παράλληλα, στην Περιοχή Μελών δημιουργούμε την υποδομή ώστε να μπορεί στο μέλλον ο Σύλλογος να προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες στα μέλη του.

Η Περιοχή Μελών αναπτύσσεται από τον Στέλιο Καραμπασάκη. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση της υπηρεσίας, στείλτε μήνυμα στο email του Συλλόγου.

Αποκατάσταση λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας alumni.di.uoa.gr

Σας ενημερώνουμε ότι τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες η δικτυακή υπηρεσία alumni.di.uoa.gr έχουν πλέον αποκατασταθεί. Όσοι επισκέπτες δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε την
εγγραφή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων, μπορείτε τώρα να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Ο δικτυακός τόπος alumni.di.uoa.gr ανήκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, το οποίο έχει την αποκλειστική ευθύνη της διαχειρισής του. Στόχος της πλατφόρμας alumni.di.uoa.gr, η οποία βρίσκεται υπό ενεργό ανάπτυξη και λειτουργεί δοκιμαστικά, είναι να προσφέρει μελλοντικά μια δέσμη χρήσιμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους αποφοίτους του Τμήματος. Στα πλαίσια της συνεργασίας του Συλλόγου Αποφοίτων με το Τμήμα, η πλατφόρμα alumni.di.uoa.gr αποτελεί για την ώρα το βασικό μέσο που εξυπηρετεί την ηλεκτρονική εγγραφή μελών στο Σύλλογο μας.